vacature, logopedist, Sassenheim, Lisse,
Jan van Brabantweg 13 2171HC Sassenheim

Logopediepraktijk Sassenheim en Lisse

Welkom op de website van onze praktijk.

U vindt hier informatie over logopedie en logopedische hulp in het algemeen en onze praktijk in het bijzonder.

Op deze website treft u informatie aan over stoornissen en de wijze waarop wij die als logopedisten kunnen behandelen. Maar ook over de vergoedingen van deze behandelingen door zorgverzekeraars en wat u daar voor moet doen.

Meestal behandelen wij bij ons op de praktijk, maar op verzoek komen wij graag naar u toe.

Wij vertellen u ook over onze specialismen en geven u de mogelijkheid ons vragen te stellen over afspraken, behandelingen en aanmeldingen.

En natuurlijk vindt u hier ook ons adres en onze telefoonnummers onder contact.

Vacature logopedist

Wie zijn wij?

Logopediepraktijk Sassenheim-Lisse is gevestigd in het woonzorgcentrum SassemBourg. Tevens hebben wij vestigingen in Lisse en IJmuiden. Voor de locatie Sassenheim en Lisse zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Ons team bestaat uit zes logopedisten en een administratief medewerker. Specialisaties binnen de praktijk zijn spraaktaalproblemen bij (zeer jonge) kinderen, dyslexie, sensorische verwerkingsproblematiek OMFT, communicatieve taaltherapie, neurologische aandoeningen, stemproblemen, PROMPT en een holistische visie.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die collegiaal, gemotiveerd en ondernemend is. Je bent in bezit van diploma HBO-Logopedie of studeert binnenkort af. Bereidheid tot leren, initiatiefrijk, gevoel voor humor en liefde voor kinderen vinden wij belangrijk. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je moet zelfstandig kunnen werken en affiniteit hebben met  kinderen en/of volwassenen. Er is ook ruimte voor logopedisten die meer met neurologische aandoeningen willen werken. Ervaring is niet noodzakelijk, wij begeleiden je graag!

Wij bieden je:

Werkomgeving met een zeer collegiale sfeer waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zich optimaal te ontplooien. De praktijk is voorzien van actueel test- en behandelmateriaal en je werkt in gestructureerde goed geoutilleerde behandelruimtes . Het aantal uren kan naargelang variëren van 6 tot en met 36 uur per week. Invulling contractvoorwaarden en opleiding- en cursusmogelijkheden in overleg. Er is een zeer goede pensioenregeling.

Wij hebben zin om met jou samen te gaan werken!

 

Heb je interesse stuur dan een uitgebreid CV naar:

Esther Giezen: egiezen@logopediesassenheim-lisse.nl en
Christel Kwakman: cakwakman@logopediesassenheim-lisse.nl