Hoofd- Hals- Kaak Centrum – Logopediepraktijk Sassenheim en Lisse – Sassenheim
Jan van Brabantweg 13 2171HC Sassenheim

Logopediepraktijk Sassenheim en Lisse

Welkom op de website van onze praktijk.

U vindt hier informatie over logopedie en logopedische hulp in het algemeen en onze praktijk in het bijzonder.

Op deze website treft u informatie aan over stoornissen en de wijze waarop wij die als logopedisten kunnen behandelen. Maar ook over de vergoedingen van deze behandelingen door zorgverzekeraars en wat u daar voor moet doen.

Meestal behandelen wij bij ons op de praktijk, maar op verzoek komen wij graag naar u toe.

Wij vertellen u ook over onze specialismen en geven u de mogelijkheid ons vragen te stellen over afspraken, behandelingen en aanmeldingen.

En natuurlijk vindt u hier ook ons adres en onze telefoonnummers onder contact.

Hoofd- Hals- Kaak Centrum

Heeft u last van onderstaande klachten?

Slecht slapen, hoofdpijn, gespannenheid, keelpijn, moeite met ademen en benauwd gevoel, schouder-nek-kaak-slikklachten, kokhalzen, eet-drinkproblemen, kuchen, keelschrapen, mondbranden, tongpersen, knarsen en klemmen van de kaak, opboeren en snurken.

Wat kan het centrum voor u betekenen?

Binnen het Hoofd- Hals- Kaak Centrum bestaat een multidisciplinaire samenwerking uit Logopediepraktijk Sassenheim & Lisse, Mensendieckpraktijk Sassenheim en Mondhygiëne praktijk D. van Staden met elk hun eigen expertise.

Er wordt met meerdere disciplines naar de omschreven klachten gekeken en zo kan er snel worden bepaald welke discipline wordt ingezet. Door deze korte lijnen wordt de juiste zorg op de juiste plek aangeboden. Dit zorgt voor een preventieve werking. Door concrete adviezen kan er positieve gezondheid worden bevorderd en dit geeft tijdwinst voor u.

Werkwijze

U kunt zich aanmelden via de link op de website van de onderstaande disciplines of na verwijzing van bijvoorbeeld uw (huis)arts. Vervolgens wordt er contact opgenomen met u. Er wordt u gevraagd om een digitale vragenlijst in te vullen en deze wordt multidisciplinair besproken. Hieruit volgt een intake en onderzoek met de disciplines die de meeste expertise hebben gerelateerd aan de klacht. Na de intake wordt een behandelplan opgesteld en volgt direct een gerichte advisering en begeleiding. Door middel van een multidisciplinaire evaluatie worden resultaten en eventuele vervolgstappen besproken en aan de verwijzer teruggekoppeld.

Kosten

Intake, onderzoek en advies: €150,00 euro

Duur: 60 minuten, waarvan 45 minuten cliëntgebonden tijd en 15 minuten administratietijd

Vervolg afspraken: €  37.50 euro

Duur: 30 minuten per behandelaar.

Voor meer informatie en aanmelden mail naar hhkcentrum@gmail.com